Dramă în formația 3 Sud Est! Au aflat că a murit!

Ioana, mama lui Laurențiu Duță, s-a stins din viață .  Cea care i-a dat viață compozitorului și liderului celei mai prolifice formații românești de după ’89 a trecut în
neființă după ani de luptă inegală cu o boală necruțătoare.

Artistul este devastat de durere la fel și muzicianul Titi Duță, cel ce i-a fost soț. În ultimii ani, Laurențiu dar și sora sa, Aida au făcut din suferința mamei lor o preocupare și au făcut sacrificii să o vadă bine pe cea care le-a dat viață. Ioana Duță a fost operată și tratată în Germania și periodic era adusă la București de la Năvodari personal de Laurențiu Duță (40 ani) pentru controale perioadice.

Căsătorită de aproape o jumătate de veac cu chitaristul și solistul Titi Duță, artist a cărui activitate muzicală a fost concentrală în cele mai exclusiviste localuri de pe Litoral, mai ales în perioada dinainte de ’89, Ioana Duță i-a adus pe lume pe Laurențiu și pe Aida, amândoi soliști talențați și care au bucurat-o cu nepoți.

Mama lui Laurentiu Duță a murit! Era foarte mândră de copii săi

Faptul că mai toți au rămas uniți în jurul mamei lor a fost un lucru benefic pentru Ioana Duță (FOTO-lângă Laurențiu), mai ales datorită zilelor petrecute la pizzeria familiei, un local din Năvodari cunoscut pentru seri de karaoke unde cântau deseori soțul și copii săi. Laurențiu Duță și-a iubit mult mama și, în ciuda anilor de turnee, s-a întors de fiecare dată acasă, la Năvodari, pentru a fi aproape de familia sa.

Ioana Duță era mândră de fiul său deoarece, în Năvodari, mai tot ce ține de familia Duță se află sub semnul muzicii. Laurențiu  Duță locuiește pe Strada Muzicii, Teatrul de Vară din localitate a fost rebrănduit cu numele său, iar fostul studio de înregistrări al artistului se afla în zona numită Serenada.

Sursa: libertatea.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.