1.750.000 de lei finanțare în Cernești pentru drumul comunal 32

La ședința ordinară a Consiliului Local Cernești, primarul Nelu Șovre și consilierii locali au primit doar vești bune de la vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, care a fost însoțit de deputatul Florin Tătaru. Astfel, pentru reabilitarea DC 32, Ciocotiș-Izvoarele, Ministerul Dezvoltării Regionale a suplimentat fondurile cu încă 1 milion de lei, iar pe parcursul anului 2014, doar pentru acest obiectiv au fost alocați 1.750.000 de lei.

Totodată, la Cernești s-au primit fonduri de suplimentare a altor două proiecte începute, respectiv 215.750 de lei pentru podul peste râul Bloaja, în locul numit La cimitir în Mocira, obiectiv pentru care, în anul 2014, au fost alocați 275.000 de lei și o suplimentare de 185.000 de lei pentru podul peste Valea Mihăileasa, acolo unde la început de an au fost acordați 100.000 de lei. Un alt proiect aflat  în atenția MDRAP și care ar putea fi semnat în cel mai scurt timp este drumul dintre Trestia și Făurești, aflat în licitație pe SEAP .

”Propun să mai promovăm un proiect la Cernești, pe lângă DC 32 care continuă și plus proiectul drumului comunal de la Trestia. Promit să vă ajut să le promovăm la Ministerul Dezvoltării, anul viitor”, a declarat Gabriel Zetea. El a explicat aleșilor locali că politica ar trebui lăsată deoparte, fiindcă cei care vor veni în fața oamenilor în 2016, pentru a cere iarăși votul vor trebui să prezinte realizări concrete  pentru comunitate și nu povești fără substanță și fără fond.

 

Loading...

1 COMENTARIU

  1. si la ciocotis ulitele satului nu se mai asfalteaza pana la urmatoarele alegeri?cand au fost alegerile de primar asa ni sa promis ca o sa se asfalteze.dar cand?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.