10 permise de conducere reţinute într-o singură zi de poliţiştii băimăreni

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au acţionat ieri, 22 februarie, pe principalele artere de circulaţie de pe raza de competenţă pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere şi prevenirea victimizării participanţilor la trafic.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 57 de sancţiuni contravenţionale. 15 dintre acestea au fost aplicate pietonilor care au traversat strada neregulamentar iar restul conducătorilor auto care nu au respectat prevederile privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ de 14 000 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere şi au retras pentru nereguli tehnice un certificat de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii au întocmit 2 dosare penale pe numele unor conducători auto care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Un tânăr de 24 de ani din municipiu este cercetat pentru că a condus un autoturism chiar dacă avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice iar un tânăr de 27 de ani pentru conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.