Creatura care a ieșit din pântecele unei femei după 12 luni de sarcină

Întâmplare halucinantă relatată de un cotidian din SUA. Jurnaliștii americani descriu cum, în timpul celei de-a șasea luni de sarcină o femeie a descoperit că are niște semne ciudate pe pântec, motiv pentru care s-a dus să ceară sprijinul unor preoți.

Fără să dea detalii despre localitatea în care se întâmplă totul, aflăm doar că la un moment dat, după apelul către preoți, sarcina persoanei respective a început să scadă în volum pe măsură ce zilele treceau, lucru anormal, care a îngrijorat-o foarte tare pe femeie.

Ea a declarat pentru TheInquirer că o preoteasă ar fi sfătuit-o să țină un post de 21 de zile.

Femeia a făcut întocmai și s-a simțit ușurată după cele trei săptămâni. Numai că nu a mai născut. În acest fel, sarcina ei s-a prelungit de la 9 luni, la 12, sub supraveghere medicală la un spital „JFK SOS”.

Când a intrat însă în durerile facerii, preoteasa la care apelase în primă instanță și care i-ar fi fost aproape mereu, i-a dat mir și apă sfințită să bea.

Femeia, care a mai avut copii până acum, a dat naștere în câteva minute unei creaturi ciudate – „părea să fie un șobolan cu patru picioare și coadă, în loc de un copil”.

„Copilul” a fost declarat mort la naștere, potrivit publicației citate.

Toată această poveste poate însă să fie o invenție, pentru că cei care au scris-o nu au dat prea multe date de identificare a cazului. Nu se dau nume, localități, coordonate de vreun fel.

De asemenea, nu există declarații sau martori citați. Așa că suspiciunea persistă asupra veridicității – subiectul însă, este unul bun pentru scenarii de film.

Sursa: infoalert.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.