S-a trezit din comă şi a povestit că a stat de vorbă cu Iisus.

  Trebuie să recunoaștem că poveștile oamenilor care au stat în comă, unii mai mult, alții mai puțin, au fost întotdeauna tulburătoare. Mărturia lui Stephen este o dovadă în plus că experiența trăită de toate aceste persoane le-a marcat existența, neputând să o uite niciodată.

  Cu ani în urmă, lui Stephen Musick, care făcea parte din marina militară, i s-a făcut o injecție împotriva gripei porcine, scrie secretele.com.

  Pentru militari, vaccinurile nu reprezintă ceva neobișnuit, deoarece ei trebuie să fie protejați împotriva oricărei boli din întreaga lume.

  Dar această injecție a făcut ca Stephen să-și schimbe complet viziunea asupra vieții și, mai ales, asupra morții.

  Era alergic la vaccinul contra gripei porcine, după cum mărturisește Musick, iar reacția a fost “foarte violentă.” Cu toate acestea, Stephen a supraviețuit.

  După o lună destul de dificilă, starea de sănătate s-a înrăutățit. Bărbatului i s-a administrat un antidot, însă, în loc să-și revină, a leșinat și a fost dus la urgențe.Din acel moment, a rămas în comă timp de 5 săptămâni.După ce s-a întors la viață, Stephen povestește că „a mers în cer” pe toată perioada comei și că l-a întâlnit pe Iisus. Își amintește imagini, sunete, cât și discuțiile avute cu Iisus Hristos.

  Cel mai puternic sentiment a fost o bucurie pură și o libertate deplină, înconjurat de un stejar mare, de un camp de grâne, de dealuri și munți.

  Tot ce vedea, spune omul nostru, era magnific.

  Bineînțeles că ceea ce l-a marcat cel mai mult pe acest bărbat, coborât după 5 săptămâni pe pământ, a fost conversația cu Iisus.

  „Avea în jur de 30 de ani, părul lung, negru, ochii cafenii, tenul luminos.”

  Lucrul cel mai dureros pentru Stephen Musick a fost să afle de la Mântuitor că nu va rămâne în cer.

  Într-adevăr, după această veste, s-a trezit imediat. A rămas impresionat profund de realitatea de pe pământ. I s-a părut un contrast izbitor.

  Reținem că în fila sa nu era scris să moară în acel moment.

  Sursa: rtv.net

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.