11 medalii cucerite de catre inotatorii masters ai Clubului Gold Stars Baia Mare

In perioada 16 – 17.03.2019, la Bekescsaba, Ungaria, s-a desfasurat cea de a XXII-a editie a Concursului de Mastres Cupa „Gaspar Ervin”.  S-au aliniat la start sportivi trecuti de 25 de ani din Ungaria, Slovenia, Bulgaria si Romania. Municipiul Baia Mare, si implicit judetul Maramures, a fost reprezentat de catre trei sportivi ai Asociatiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare. Delia Ana Kovacs, Istvan Hitter si cel mai nou membru al clubului, Sorin Octavian Stoica. Acestia si-au imbogatit palmaresul cu 11 medalii.
Delia Ana Kovacs, categoria 40 – 44 de ani, 2 locuri I in probele de 400 m liber si 50 m spate, precum si 2 locuri 2 in probele de 100 m spate si 200 m mixt.
Istvan Hitter, categoria 40 – 44 de ani,  aflat la prima participare la un concurs international, a urcat de doua ori pe podium: locul III în proba de 100 m bras, locul 3 in proba de 50 m bras
Sorin Octavian Stoica, categoria 30 – 34 de ani, legitimat din acest an la clubul baimarean, a cucerit medalia de argint in proba de 400 m liber, reusind sa isi stabileasca baremul pentru Campionatele Mondiale care se vor desfasura in acest an in Corea de Sud, bronz in probele de 50 m liber si 100 m bras
Conform punctajelor acordate de catre LEN, în proba de 400 m liber, Delia Ana Kovacs a obtinut un binemeritat loc II.
De asemenea, cei doi sportivi „Gold” (Hitter Istvan si Sorin Stoica), alaturi de Liviu Bursuc si Bogdan Nicule, reprezentind doua cluburi diferite din Cluj Napoca, au reprezentat Romania in stafeta de 4×50 m mixt masculin. Cei patru sportivi au cucerit medalia de argint.
Sustin financiar clubul pentru participarea la competitii a inotatorilor masters: StarInst Proexpert si Dilevida Instal, din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.