11 permise de conducere reţinute duminică de poliţişti

În cadrul acţiunilor derulate ieri de poliţiştii rutieri pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, au fost aplicate peste 110 sancţiuni contravenţionale participanţilor la trafic care au fost depistaţi încălcând normele rutiere.

Principalele artere de circulaţie pe care au acţionat poliţiştii au fost DN 1C Baia Mare – Buciumi, DJ 171A Suciu de Sus – Groşii Ţibleşului şi D.J. 182B, la Satu Nou de Jos.

Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea amenzilor aplicate de poliţiştii rutieri depăşeşte 55 000 de lei.

Totodată, în cazul a 11 conducători auto, poliţiştii au dispus ca măsură complementară, suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pe o perioadă de 90 de zile.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi pe parcursul acestei săptămâni, iar viteza excesivă, care este una din principalele cauze generatoare de evenimente rutiere, va fi aspru sancţionată.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.