11 șantiere în lucru în Borșa! Vezi ce lucrări se desfășoară pe caniculă!

lucrari borsa2Deși e august și canicula nu ne dă pace, în Borșa se lucrează la capacitate maximă. Astfel, în acest moment, în orașul de la poalele munților Pietrosul Rodnei, Primăria Borșa coordonează nu mai puțin de 11 șantiere pe raza localității.

Primarul orașului, Sorin Ion Timiș a anunțat că se lucrează la decolmatarea șanțurilor de colectare a apelor pluviale în zona cartier Gară, dar este în curs și reabilitarea și izolarea termică a blocului Semilună, de pe strada Floare de Colț.

lucrari borsa”Lucrări în derulare sunt și la Școala Nr. 8 Borșa, unde se reabilitează fațada exterioară a Sălii de Sport, concomitent cu construirea unui zid de sprijin și gard de împrejmuire a curții unității de învățământ. Și la Școala  Nr. 9 se reabilitează sălilele de clasă, iar la Creșa de Copii din Borșa se află în reabilitare etajul 3 al unității destinate preșcolarilor.

Sunt lucrări de reparații pentru amenajarea drumului de acces pe strada Suhorca, se înlocuiesc stâlpii rețelei de energie electrică și iluminat public din Borșa și se amenajează creșterea debitului de apă la captarea de apă din zona Balasana, pentru cartierele Baia Borșa și Rotundu.

lucrari borsa1Ultimele două șantiere aflate în lucru sub coordonarea Primăriei Borșa sunt Centru Național de Informare și Promovare Turistică și reabilitarea și modernizare Casei de Cultură din Centru Borșa”, a declarat Sorin Ion Timiș, primarul orașului Borșa.
Amalia Babici Man

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.