12.000 de pachete de țigări abandonate la Sighetu Marmației, aflate de patrula de noapte

Azi noapte în jurul orei 00.00, patrula de ordine publică aflată în serviciul de patrulare pe strada Avram Iancu din Sighetu Marmației a observat în trafic un autovehicul care avea un comportament suspect.

S-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase, pe raza municipiului, continuând pe D.N.18 și în localitatea Vadul Izei, însă conducătorul auto a refuzat să oprească continuându-și deplasarea până în zona montană „Agriș” din municipiu.

Datorită condițiilor nefavorabile și a drumului forestier acoperit cu zăpadă autoturismul urmărit a părăsit drumul forestier oprindu-se într-o vale.

Conducătorul auto a părăsit autoturismul, nefiind identificat la fața locului la sosirea organelor de poliție.

S-a procedat la controlul autovehicului unde, în compartimentul pentru transport marfă, au fost identificate 12 douăsprezece colete înfoliate, de culoare neagră în care se aflau 12.000 pachete de țigări de contrabandă.

Întreaga cantitate de țigarete urmează a fi depusă la camera de corpuri delicte.

În cauză, se efectuează cercetari pentru savârșirea infracțiunii de  contrabandă, faptă prevăzută  de  art. 270 alin.3 din Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal al Romaniei  în vederea identificării autorilor faptei și tragerii la răspundere penală a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.