13 focuri de armă pentru reţinerea contrabandiştilor de ţigări!

contrabandaÎn urma unei acţiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 2.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau a fi introduse ilegal în ţară.

Pentru reţinerea persoanelor implicate în activitatea infracţională, poliţiştii de frontieră au tras, conform prevederilor legale, 13 focuri de avertisment în plan vertical.

Acţiunile întreprinse de către poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, pe linia combaterii contrabandei cu ţigări continuă.

Astfel, în data de 29 iunie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Sighetu Marmaţiei au observat în apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care transportau către interior colete voluminoase.

Lucrătorii noştri au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză, moment în care bărbaţii au abandonat coletele fugind în direcţii diferite.

Pe timpul acţiunii, poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de avertisment în plan vertical, deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somaţiilor verbale, fiind reţinut un cetăţean ucrainean, Fedor V., în vârstă de 25 ani.

O echipă operativă a luat măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei, totodată fiind anunţate şi autorităţile de frontieră vecine despre caz.

La faţa locului au fost descoperite patru colete, care au fost duse la sediul sectorului în vederea inventarierii rezultând cantitatea de 2.000 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 18.000 lei.

Cetăţeanul ucrainean este cercetat de către lucrătorii noştri pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar în continuare se fac verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării activităţi infracţionale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.