13 permise au fost reținute și zece certificate de înmatriculare au fost retrase

radar-politieAu fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 13 permise de conducere şi au fost retrase zece certificate de înmatriculare. De asemenea, poliţiştii au constatat 12 infracţiuni rutiere dintre care şase au fost conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, patru conducere fără permis şi câte o infracţiune de refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În toate cazurile faptele penale au fost comise de bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 17 şi 54 de ani, dintre care unul din judeţul Satu Mare, unul din judeţul Galaţi, iar restul din Maramureş.

Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările. La Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au acţionat pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Ei au controlat 78 de persoane fizice şi şase persoane juridice şi au constatat 78 de contravenţii. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 9.684 de lei. Totodată, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 9.684 de lei şi 658 de lei în numerar.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.