Imagini sfasietoare! Mama Denisei sta in genunchi si varsa lacrimi amare, dupa ce s-a intamplat cu fiica ei! Nu poate indura atata durere

  Denisa Raducu e internata de mai bine de o saptamana la Centrul Sf Luca din Capitala, un centru medical de ingrijiri paliative. Ea a fost diagnosticata cu cancer la ficat, in urma cu cateva luni. Mama ei, Geta, si iubitul sunt nedezlipiti de ea.

  Denisa Manelista se lupta cu o boala nemiloasa care i-a nenorocit ficatul. Dupa ce saptamani intregi de analize, investigatii si tratamente la clinicile din tara si din strainatate, familia a decis sa o interneze la Centrul Sf Luca din Capitala. In respectivul centru se afla foarte multi bolnavi de cancer. De obicei, cei cu boli cronice care ajung aici se afla, de obicei in faza terminala. Ingrijirea paliativa se concentreaza asupra controlului durerilor si imbunatatirea vietii bolnavilor in aceste faze.

  Cantareata e internata intr-o rezerva cu baie proprie, televizor, dar si un alt pat unde de obicei sta mama Denisei sau iubitul. De cand a aflat ca este bolnava, Geta, mama artistei, nu s-a dezlipt de ea. Si iubitul si-a lasat familia si afacerile in Spania si a venit de urgenta in tara ca sa-I fie aproape. Cei doi isi petrec, in principiu, 24 din 24 de ore cu Denisa. Si la spital, noptile, dorm cu randul, conform surselor din anturajul artistei.

  Sursa: wowbiz.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.