14 burse oferite în cadrul “Proiectului de Burse Alumni Şincai 2014-2015”

DSC_0064 Asociaţia ALUMNI Şincai Baia Mare a acordat azi, 12 decembrie,  patrusprezece (14) burse în cadrul “Proiectului de Burse Alumni Şincai 2014-2015”, aflat în al 3-lea an consecutiv al derulării lui,  Cei 14 bursieri de anul acesta sunt elevi şincaişti din clasele a 8-a, a 10-a, a 11-a si a 12-a, selectaţi din totalul de 23 de aplicanţi, după o selecţie riguroasă a dosarelor de bursă. Au fost finalizate contractele de sponsorizare cu fiecare  dintre bursieri, prima tranşă a burselor urmând a fi efectuată la finele lunii curente. Cuantumul burselor este de 200 sau 250 RON lunar, pe durata a 10 luni, bugetul total de burse securizat de Asociaţia ALUMNI pe acest an fiind de aproape 29.000 RON.

Sumele adunate la buget sunt provenite în exclusivitate din donaţii ale  absolvenţilor şi membrilor Alumni Şincai, care se află acum mai aproape sau mai departe de casă: la Baia Mare, Cluj şi Bucureşti, sau pe meleaguri îndepărtate, precum Elveţia (2 sponsori), Franţa, Bulgaria (1), SUA(3), Canada(1), Australia(2), Nigeria(1) şi China(1).

Felicitări tuturor, şi rezultate cât mai frumoase la studii de peste an, la concursuri şi olimpiade! Investim în voi cu certitudinea că veţi deveni la rândul vostru, în viitorul apropiat, promotorii aceloraşi valori de excelenţă în educaţie şi comportament social-uman pe care le promovează Asociaţia noastră.

Asociaţia ALUMNI Şincai Baia Mare este asociaţia umbrella a absolevnţilor Şincaiului. Detalii despre proiectele pe rol ale Asociaţiei ALUMNI şi modul în care se poate adera se gasesc pe pagina de web oficialâ, www.alumnisincai.com.

Informaţie furnizată de preşedintele în funcţie al Asociaţiei ALUMNI, dl Şerban Morcovescu (alumnus 1992), membru co-fondator al grupării.

 

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Felicitari tinerilor bursieri. Si felicitari membrilor organizatiei care face eforturi deosebite pentru a oferi aceste burse. E un exemplu pozitiv de mica anvergura dar remarcabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.