14 societăţi comerciale, 12 persoane fizice şi trei mijloace de transport verificate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

politisti14 societăţi comerciale, 12 persoane fizice şi trei mijloace de transport verificate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Joi, 17 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul evaziunii fiscale şi pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În cadrul acţiunii organizate, poliţiştii au verificat 14 societăţi comerciale, 12 persoane fizice şi trei mijloace de transport. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat două infracţiuni de evaziune fiscală, prevăzute de Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

De asemenea, poliţiştii au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.000 de lei, au confiscat mărfuri în valoare de 200 de lei şi au ridicat în numerar 120 de lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.