Semnul divin aparut pe cer la inmormantarea Ilenei Ciuculete!

  Un moment greu de explicat s-a petrecut mediat ce trupul neinsufletit al Ilenei Ciuculete a fost scos din biserica. Brusc, cerul s-a ascoerit de nori laptosi si, ca printr-o minune, „cerul s-a deschis”.

  Lumea prezenta s-a uitat brusc spre cer in timp ce aplauda iesirea din biserica a trupului solistei. Toti cei aflati la fata locului au amutit pentru cateva clipe cand au vazut cerul acoperit cu nori laptosi care au fost brusc spart de o lumina orbitoare, linistitoare si frumoasa ca o poarta spre Rai. Aceasta, in conditiile in care toata ziua cerul a fost limpede, fara niciun nor.

  Cei prezenti si-aun facut semnul crucii, iar cateva femei s-au asezat in genunchi, convinse ca au in fata ochilor un semn divin. „Maica, s-a deschis cerul spre Rai sa o ia pe Ileana! Doamneeee!!! Sufletul ei bun pleaca la cer pe aici, in fata ochilor nostri. Dumnezeu a stiut ca am iubit-o atat de mult si a vrut sa ne arate cum o ia la ei. De acum inainte, vocea de aur a ei va canta in Taramul Nemuririi”, a spus o batrana printre lacrimi, in timp ce isi facea semnul crucii.

  Si, parca dorind sa arate ca natura sufera alaturi de romani pentru pierderea Ilenei Ciuculete, cand cosciugul cu trupul neinsufletit a fost coborat in mormant, cerul s-a intunecat din nou, soarele a dsparut si, ca prin minune, s-a pornit o ploaie marunta. Ca si cand Cineva, acolo SUS, plange moartea indragitei soliste.

  Sursa: wowbiz.ro

  Loading...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.