Andreea Antonescu BĂTUTĂ fără milă! Momente DRAMATICE prin care a trecut vedeta!

  De-afară totul pare frumos în viața vedetelor, dar realitatea este alta. Cine s-ar fi gândit că una dintre cele mai cunoscute artiste ale României a fost protagonista unui episod crud.

  La mai bine de un deceniu de la perioada de glorie a celebrei trupe Andre, Andreaa Antonescu a vorbit despre episoade nebănuite prin care au trecut cele două la începuturile carierei:

  “Orice îi spui copilului tău rămâne în subconștientul lui pentru ca asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilarie draguta pana la 10 ani, dar s-a terminat totul cand am inceput sa cant! Apoi eram un robotel, care era pus sa execute, sa danseze asa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri și discutii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoțional in trecut. Erau doua personalități, copilul din mine si adultul, adica artista Andreea Balan, care crescuse peste noapte. Intram in contradictie. Eu am bani sa-mi cumpar papusi acum, dar e târziu. Nu am avut păpuși! El a fost tata pana la 10 ani, dupa aceea s-a transformat într-un manager, relatia era impresar-artist. Eu trebuia sa execut si daca nu faceam, mai primeam și o palmă. Am fost trasa de păr. Si Andreea Antonescu era bătută cu furtunul!”, a povestit Andreea Bălan la Antena 1.

  Sursa: a1.ro

  Loading...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.