Iubitul Denisei, terminat după ce artista a ajuns să zacă inconştientă! Scene dramatice la spital

  Scene dramatice au loc la spitalul Sf. Luca, acolo unde Denisa duce o luptă cruntă pentru viaţa ei. Artista a ajuns inconştientă, iar iubitul ei este disperat că şi-ar fi dorit să-i mai poată spune măcar o dată cât de mult o iubeşte.

  Starea Denisei se înrăutăţeşte de la oră la oră, iar disperarea familiei creşte cu fiecare moment. Artista este inconştientă, iar iubitul ei, Florin, e disperat că ar mai fi vrut ca măcar o dată să-i poată spune cât de mult o iubeşte şi să o poată îmbrăţişa.

  ”El era cel care rueşea să îi mai aducă zâmbetul pe buze Denisei. Dar, acum, ea nici măcar nu îl mai recunoaşte. El suferă, voia să îşi ia adio de la ea altfel, să vorbească puţin cu ea, iar Denisa să îi răspundă. Florin plânge fără încetare, nu mai are puterea nici să răspundă celor din jur. E ca o fantomă acum, repetă doar că voia să îi spună Denisei cât de mult o iubeşte şiu că vrea să o mai strângă, o dată, la piept”, au declarat apropiaţi ai Denisei.

  Totodată, şi unchiul artistei, cel care a lansat-o pe aceasta în industria muzicală, a făcut câteva mărturisiri, iar toată lumea a rămas şocată că unii membri ai familiei sunt nepăsători faţă de situaţia extrem de delicată în care se află Denisa. „Nu mă mai interesează de soarta ei. Am alte priorităţi, treburi mai importante. Nu ştiu cum se simte, care mai este starea ei. Nu m-am certat cu ea sau cu familia ei, nu s-a întâmplat nimic, doar că am alte lucruri de făcut“, a spus Florin Peşte.

  Sursa: cancan.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.