Rusia a declanșat ALERTA! Armata SUA, la GRANIȚĂ. Avioanele rusești s-au RIDICAT de la SOL

  Tensiunea dintre SUA și Rusia s-a mutat la granițele statului condus de Vladimir Putin.

  Cel puțin asta susțin demnitarii ruși, care afirmă că nu doar o dată avioanele americane s-au apropiat la 15 km de granițele Rusiei.

  Avioane americane de recunoaştere s-au apropiat frecvent de frontierele Rusiei, deasupra Mării Negre, anunţă generalul rus Viktor Sevostianov, comandantul Forţelor Aeriene ruse în districtul sudic, scrie Mediafax.

  Oficialul militar rus susţine că drone de tip RQ-4 Global Hawk şi avioane cu echipaj RS-135 şi P-8A Poseidon s-au apropiat de mai multe ori la 10-15 kilometri de frontierele Rusiei.

  „Dronele Global Hawk şi avioanele RS-135 decolează de obicei de la Baza NATO Sigonella, situată pe Insula italiană Sicilia, în timp ce avioanele P-8A încep misiunile de la Baza Souda (Grecia). Rutele acestor avioane urmează coastele Mării Negre, până în apropierea Peninsulei Crimeea şi a staţiunii Soci. În cursul acestor zboruri, nu s-au înregistrat incursiuni în spaţiul aerian al Rusiei, dar s-au apropiat la distanţe de 10-15 kilometri”, a precizat oficialul rus, citat de agenţia Tass.

  Generalul a precizat că avioane de vânătoare ruse sunt trimise de fiecare dată să urmărească aeronavele militare americane.

  Sursa: evz.ro

  Loading...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.