2-0, scor periculos!!! FCM Baia Mare – Chindia Târgoviște 2 – 2 (2-0) FOTO

fcmAșa cum anticipam în  Avancronica de matineu, etapa a VI-a din seria Vest a Ligii 2, a adus nu mai puâin decât cinci egaluri, o victorie a gazdelor și o victorie a oaspeților. Surprinzătoare pare victoria studeților clujeni la Mioveni și victoria lui FC Bihor la Caransebeș, dar și egalul smuls de Metalul Reșița în fieful lui Ionuț Popa la Pâncota.

fcm1Nici FCM Baia Mare nu a scăpat de de această etapă nebună, pierzînd în extremis două puncte pe teren propriu, văzându-se egalată de Chindia Târgoviște, după ce a condus la pauză cu 2 – 0 prin golurile înscrise de Păcurar (din 11 m), în min. 15 și Sergiu Arnăutu în min. 41. Încă o dată, dacă mai era nevoie, s-a dovedit cu 2 – 0 este un scor periculos. A fost tristețe mare în râdul băimărenilor, care au ratat astfel șansa de a se distanța în vârful clasamentului, după egalul Mediașului de la Satu Mare.

fcm3Partida a fost una modestă, atât FCM Baia Mare cât și Chindia Târgoviște, nu au etalat un fotbal de calitate, în ciuda celor patru goluri marcate. A fost un meci de uzură și angajament la mijlocul terenului, cu numeroase greșeli făcute și de o parte și de alta. Păcat că băimărenii nu au profitat de spațiile lăsate în centrul defensivei dombovițene și nu au înscris și în repriza a doua un gol care să le aducă victoria și consolidarea poziâiei de lider în clasament.

Urmează o etapă intermediară, miercuri la Arad, împotriva textiliștilor de la UTA Bătrâna Doamnă, o partidă de foc pentru elevii antrenați de Dorin Toma și Cristian Bogdan. Elevii antrenați de Roland Nagy sunt în căutarea primei victorii pe teren propriu în actualul campionat și vin și ei după o remiză, 2-2  sub Tâmpa, cu FC Brașov.

FCM Baia Mare – Chindia Târgoviște 2 – 2 (2-0)

Stadion Municipal ”Viorel Mateianu”

Spectatori: 1500

Au înscris: Păcurar (min.15 din 11 m), Sergiu Arnăutu (min.41) respectiv Cherchez (min.53), Nenița (min.75);

Cartonașe galbene: Sîrbu, Adrian Ster, Arnăutu respectiv Voinea, Cruceru și Stoica;

Șuturi la poartă: 11-5;

Pe poartă: 6-3;

Cornere:3-3;

Faulturi: 16-18;

Arbitrii: Andrei Nagy (Aiud) – centru, Iulian Szekely (Cluj Napoca), Răzvan Nistoran (Carei) – asistenți, Szabolcs Kovacs (Timișoara) – rezervă;

Observatori: Zahatria Ciev (Timișoara) și Iosif Cavoi(Cluj Napoca).

FCM Baia Mare: Ormenișan – Străuț, Hodor, Ilie, Lupu, Ignea, Leonte, Păcurar (min.79 Vasile Pop), Sîrbu (min. 61 Adrian Ster), Balaure, Sergiu Arnăutu (min. 88 Deac). Rezerve: Bota – Duruș, Segiu Oltean, Dănuț Munteanu: Antrenori: Dorin Toma (principal) și Cristian Bogdan (secund).

Chidia Târgoviște: Meilă – Pătru, Ispas, Vătavu, Dinu, Voinea (min. 46 Bogdan Vasile), Cruceru (min.65 Stoica), Anton, Nenița, Cherchez (min.79 Liviu Mihai), Popa. Rezerve: Gârlea – Matei, Nisipeanu, Ene. Antrenor: Nicolae Croitoru (principal) și Vasile Bîrdeș (secund).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.