2.000 pachete cu ţigări descoperite la frontiera cu Ucraina

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit în apropierea frontierei cu Ucraina 2.000 pachete cu țigări de provenienţă ucraineană. Marfa, în valoare de peste 23.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În noaptea de 14 spre 15 februarie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

În cadrul acțiunii, în jurul orei 01.00, colegii noștri au observat, pe direcția localității Costileva, o persoană care transporta colete voluminoase dinspre frontiera de stat spre interiorul ţării.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanei efectuând somaţiile legale prin voce. Însă aceasta nu s-a supus somaţiilor, a abandonat coletele şi a fugit spre interiorul ţării. Coletele abandonate au fost transportate de către lucrătorii PF la sediul instituţiei. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2.000 de pachete de țigări, în valoare de 23.400 lei.

În continuare se fac cercetări pentru depistarea persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.