Tânăra din Timișoara terorizată de „Balena Albastră” și-a înscenat o hărțuire pentru A PRIMI UN TELEFON NOU din partea părinților

  O tânără de 13 ani din Timișoara și-a mințit părinții că este hărțuită de administratorii jocului “Balena Albastră” pentru a-i convinge să-i cumpere un telefon mobil nou, potrivit Gândul.

  După declarațiile copilei, autoritățile s-au autosesizat și au stabilit în urma verificărilor că totul a fost o înscenare.

  Conform polițiștilor, tânăra a folosit o aplicație instalată pe telefonul mobil prin care și-a trimis singură mesaje de amenințare și s-a apelat singură, iar ulterior a șters aplicația.

  Tânăra a inventat tot scenariul cu scopul de a-i convinge pe părinți că telefonul mobil nu mai poate fi folosit și că are nevoie de altul mai performant.

  Fata de 13 ani povestea într-un interviu că a ajuns din greşeală pe site-ul jocului „Balena Albastră”, iar apoi a început să primească mesaje de ameninţare de la administratorii jocului şi să fie sunată de aceştia.

  Balena albastră este un joc online care presupune o serie de provocări violente, participanții neputând să renunțe. Acesta a dus chiar la câteva decese în Rusia.

  Cazul a fost adus în atenția Poliției și a Inspectoratului Școlar Județean după ce cinci elevi ai unei școli gimnaziale din Iași au ajuns la spital din cauza unei probe a jocului violent.

  Sursa: b1.ro

  Loading...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.