23 de utilaje acționează pe sectoarele de drumuri naționale din Maramureș

Pe sectoarele de drumuri naționale au căzut precipitații sub formă de ninsoare, iar zăpada s-a depus pe partea carosabilă, mai ales în zona montană. Secția de drumuri naționale Baia Mare acționează cu 23 de utilaje pentru curățarea stratului de zăpadă de pe carosabil și împrăștierea de material antiderapant. Se intervine pe DN 18, în Pasul Gutâi, cu șase utilaje. Pe sectorul de drumuri naționale E58 Baia Mare se acționează cu două utilaje, iar la Sighetu Marmației, tot pe DN 18, respectiv DN 19 cu trei utilaje. De asemenea, la Petrova, pe DN 18, inclusiv pe Dealul Hera acționează trei utilaje.

La Borșa, se acționează cu patru utilaje, iar la Vișeu de Sus cu două utilaje. Pe DN 18B, se acționează cu trei utilaje, pe Dealul Pietriș și Dealul Măgoaja. S-au împrăștiat 134 tone de material antiderapant (pe E58, Baia Mare-Dej, nouă tone, E58 Baia Mare-Seini, șapte tone, pe DN 18, în Pasul Gutâi 38 tone, DN 19, Huta, 14 tone, DN 18 Sighetu Marmației, nouă tone, DN 18 Petrova, 18 tone, Vișeu de Sus, DN 18, 1,5 tone, DN 17C, Dealul Ștefăniței 4,5 tone, Borșa, Pasul Prislop, 21 tone, Târgu Lăpuș, DN18B, Dealul Pietriș și Dealul Măgoaja, 12 tone.

La această oră, ninge în Pasul Gutâi și Pasul Prislop. În aceste zone este depus pe partea carosabilă un strat de zăpadă care măsoară până la 1 cm, în Pasul Gutâi (între km 23 și km 30), pe DN 19, Dealul Huta Certeze (între km 195 și km 205) și Pasul Prislop (între km 160 și km 180).

Circulația rutieră se desfășoară pe sectoarele de drumuri naționale din județ, în condiții de iarnă. Nu sunt semnalate, la această oră, probleme în trafic.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.