Primele imagini cu Denisa Manelista la spital! Cântăreaţa e palidă şi nu mai poate merge

  Denisa Manelista se află într-o stare foarte critică, după ce s-a îmbolnăvit. Vedeta suferă de o boală care îi macină organele interne şi deşi zilele trecute a intrat în direct şi a declarat că se simte bine, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa.

  În această dimineaţă au apărut la Tv primele imagini cu artista, care o arată în stare foarte critică. Mult mai slabă, palidă şi părăsită de puteri, Denisa este transportată de cadrele medicale cu un cărucior atunci când părăseşte salonul pentru investigaţii medicale sau pentru a i se administra tratamentul complex.  Cântăreaţa de manele pare că nu mai înţelege nimic, vorbeşte din ce în ce mai greu, iar efortul de a vorbi îi provoacă probleme.

  Starea de sănătate a Denisei Manelista se înrăutăţeşte pe zi ce trece. Zilele trecute, CANCAN.ro a dezvăluit că artista a fost găsită în stare de inconştienţă de mama ei. Când a intrat în cameră, femeia a găsit-o pe Denisa întinsă pe pat, inertă. Speriată şi îngrozită a făcut tot posibilul pentru a o trezi. În disperare de cauză, mama Denisei a cerut ajutorul medicilor. Se pare că vedeta a fost stabilizată după mai bine de o oră. Medicii i-au explicat apoi mamei că aceste crize sunt, din păcate, de aşteptat şi că Denisa este în pericol.

  Joi dimineaţă, artista a fost preluată de o ambulanţă SMURD. Surse din apropierea Denisei au dezvăluit pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că şi fizic aceasta este transformată total: “Un echipaj SMURD a ajuns imediat la blocul din Berceni. Denisa a fost preluată de urgenţă şi dusă la spital. Arăta înfiorător, sărăcuţa! Faţa i s-a uscat, pomeţii erau proeminenţi. În schimb, avea picioarele umflate. Imaginea era, pur şi simplu, horror”.

  Sursa: cancan.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.