De ce n-o ajuta manelistii pe Denisa?

  Denisa Manelista trece prin momente dificile. Cu toate ca vestile legate de sanatatea ei sunt din ce in ce mai rele, colegii de breasla nu se ingramadesc sa-i ofere ajutorul.

  Interpretii de manele cei mai cunoscuti din Romania fac zeci de mii de euro pe luna, insa, cu mici exceptii, nici unul nu s-a oferit sa-i ofere ajutorul Denisei Manelista, atunci cand au inceput sa apara zvonuri legate de starea ei de sanatate. Problemele pe care Denisa le-a avut de doua luni si jumatate s-au reflectat si asupra situatiei ei financiare. Astfel, vizita la clinica de la Viena si tratamentul administrat acolo au costat-o aproximativ 40.000 de euro, fara a pune la socoteala si perioadele de spitalizare din tara.

  Cu cateva saptamani in urma, WOWbiz.ro a dezvaluit ca Denisa a fost ajutata financiar inclusiv de tatal ei, muncitor la o fabrica din Dragasani, Valcea.

  De ce nu s-au oferit manelistii sa o ajute? Apropiatii Denisei sustin ca blonda nu era prea simpatizata in randul colegilor de breasla, care, in marea lor majoritate, formeaza un grup destul de unit. „Denisa a fost mereu vazuta ca o intrusa. Majoritatea manelistilor de top sunt din Bucuresti sau din imprejurimi, se cunosc de multa vreme, multi au si cantat impreuna in perioadele de inceput. Denisa a fost marginalizata pentru ca a venit la Bucuresti sa le ia din vad. Tocmai de asta, ea nici nu canta prea des in Bucuresti, mergea mai mult in tara sau in strainatate. Nu e doar cazul ei. Nici Guta sau Adi de la Valcea nu sunt prea iubiti aici”, ne-a povestit un apropiat al Denisei.

  Sursa: wowbiz.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.