25 mai 2014 este ziua în care România alege reprezentanții în Parlamentul European

25 mai 2014 este o zi importantă pentru Maramureș, pentru România, pentru Europa.

zetea25 mai 2014 este ziua în care România alege reprezentanții în Parlamentul European, ziua în care maramureșenii se vor mândri, încă o dată, cu statutul de cetățeni liberi ai Europei.

Suntem mândri că suntem români într-o Românie puternică în Europa. În 25 mai, maramureșenii sunt chemați la urne pentru a alege viitorii europarlamentari ai țării.

Maramureșul are nevoie de investiții și absorție de fonduri europene, avem nevoie de bani pentru a continua toate proiectele începute. Pentru a avea sprijinul Europei, avem nevoie de europarlamentari care să ducă vocea României în Parlamentul European.

Județul a avut nevoie de primari mândri că sunt români, primari aleși prin votul dat de dumneavoastră, în 10 iunie 2012. Maramureșul a avut nevoie de o conducere județeană care să conlucreze atât cu administrația locală, cât și cu cea centrală. Am avut nevoie de parlamentari, iar votul dumneavoastră a fost extrem de important în 9 decembrie 2012.

Acum avem nevoie de europarlamentari care să continue munca noastră prin voci care să se facă auzite în Parlamentul European. Și pentru asta vă cerem încă o dată votul, în 25 mai 2014!

Alianța PSD – UNPR – PC vine în fața dumneavoastră cu o listă de europarlamentari care continuă proiectul USL.

Conducerea județeană a PSD Maramureș garantează această listă. Politicienii care vor să acceadă în Parlamentul European sunt oameni cu experiență, sunt oameni care susțin valorile social-democrației!

Să votăm, în 25 mai, pentru continuitatea proiectului USL, să votăm pentru o Românie puternică în Europa!

Gabriel Valer Zetea,

președinte PSD Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.