28 iulie Ziua Națională a  Ambulanței.  Seviciul Județean de Ambulanță Maramureș vă invită să fiți alături de ei în omagierea acestui moment  important!

28 iulie Ziua Națională a  Ambulanței.  Seviciul Județean de Ambulanță Maramureș vă invită să fiți alături de ei în omagierea acestui moment  important!

Ziua Națională a Ambulanței din România se sărbătorește în fiecare an pe 28 iulie , azi, sărbătorim 114 ani , data de la care prima Salvare s-a auzit în România, o inițiativă a profesorului   Nicolae Minovici.

La nivel de Maramureș, Serviciul de Judeţean Ambulanţă Maramureş este o instituţie publică cu personalitate juridică având ca scop principal acordarea la cel mai înalt nivel de calificare a asistenţei medicale de urgenţă prespitalicească şi a transportului medical asistat şi de asemenea acordarea consultaţiilor la domiciliu şi a transportului sanitar neasistat.

Analizând activitatea instituției din ultimii ani, putem spune că managementul performant, eficiența, implicarea, profesionalismul  și responsabilitate  sunt  elementele definitorii pentru echipa SAJMM coordonată cu succes de jr. Ligia Micle.

 Conducerea instituţiei, personalul operativ de intervenţie şi personalul TESA depun în permanenţă toate eforturile necesare în vederea acordării unei a asistenţe medicale publice de urgenţă , de  calitate şi performanţă pentru că întotdeauna pacientul este cel care contează. Trebuie să fii primul care intervine în tratarea unui pacient aflat în suferință, trebuie să fii mereu calm, să acorzi încredere și alinare pacientului, în timp ce îi salvezi viața, de foarte multe ori în situații deloc liniștite sau ușoare, conform devizei :  “TOTDEAUNA TUTUROR/  GATA PENTRU AJUTOR!”.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.