Doliu la casa în care a copilărit Denisa Răducu! Toţi oamenii care trec pe acolo sunt şocaţi de ceea ce văd

  Ţi se face pielea de găină! Oamenii care trec pe lânga casa părintească a Denisei Răducu rămân fără cuvinte atunci când văd doliul prins pe peretele clădirii.

  De ce există doliu pe casa în care a copilărit Denisa Răducu? În urmă cu doi ani bunicul cântăreţei s-a stins din viaţă, iar familia ei nu a renunţat la doliu. Dat fiind faptul că mama ei stă în permanenţă la Bucureşti, la spital cu ea, nimeni nu mai are grijă de locul respectiv.

  Conform unor surse, vecinii spun că e un lucru obişnuit în zona lor ca oamenii să păstreze doliul şi câteodată chiar şi crucea de lemn a persoanei moarte. Motivul? Pentru a-şi aminti mereu de ea.

  Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.

  Sursa: spynews.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.