3 CONDUCTORI ŞI UN ŞEF DE TREN, CERCETAŢI PENTRU FALSIFICAREA DE BILETE DE CĂLĂTORIE

Trei conductori şi un şef de tren sunt bănuiţi de poliţiştii de la transporturi din Cluj că ar fi falsificat bilete de călătorie pe care le-ar fi emis în tren persoanelor, modificând distanţele parcurse şi sumele încasate. Prejudiciul cauzat este de peste 16.000 de lei.

La data de 21 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au depistat patru bărbaţi, bănuiţi de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals intelectual.

În fapt, cei patru, cu vârste cuprinse între 41 şi 54 de ani, din judeţele judeţele Satu Mare şi Bistriţa – Năsăud, 3 conductori şi un şef de tren, sunt bănuiţi că, începând cu luna iulie 2013, ar fi falsificat peste 70 de bilete de călătorie nenominale, eliberate în tren către diverse persoane.

Din cercetări a reieşit că cei patru ar fi şters de pe bilete datele scrise iniţial, după care le-ar fi completat cu alte date, care reprezentau distanţe mai scurte şi, implicit, sume mai mici decât cele încasate în realitate.

Bărbaţii şi-ar fi însuşit diferenţele de bani, după care ar fi predat la casieria societăţii biletele astfel modificate.

Prejudiciul cauzat este de peste 16.000 de lei.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.