3 imigranţi români au ucis un politician italian (Video)

italian ucisTrei imigranţi români au fost arestaţi la Roma  sub acuzaţia cã l-ar fi tâlhãrit şi ucis pe un politician local, un medic pensionat, în acelaşi caz fiind interogatã şi o româncã implicatã într-o relaţie amoroasã cu victima, relateazã Corriere della Sera.

Crima a avut loc în cursul nopþii de sâmbãtã spre duminicã în Mentana, o suburbie a Romei.

Lucio Giacomoni, un medic pensionat în vârstã de 71 de ani, consilier local şi activist al partidului Forza Italia, a fost gãsit mort în baia vilei sale din localitatea Mentana, plin de sânge şi prezentând urme de lovituri în zona feţei.
Autoritãţile italiene au depistat trei suspecţi români, plasaţi de justţie în arest preventiv dupã ce asupra lor au fost gãsite obiecte furate din casa medicului ucis.

Medicul, care era divorţat, nu era singur în locuinţã în momentul jafului urmat de crimã. Bãrbatul era cu o tânãrã româncã, audiatã în prezent de carabinieri. „A fost un jaf”, le-a spus femeia anchetatorilor.

Primarul localitãţii Mentana, Altiero Lodi, a cerut prefectului Romei, Giuseppe Pecoraro, convocarea de urgenţã a Comitetului pentru Ordine Publicã, dupã crima care a şocat întreaga comunitate de la periferia capitalei Italiei.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.