INTERLOPII au lansat SFIDAREA MAXIMĂ: S-AU ŞTERS LA FUND CU 500 DE EURO

  În Palermo, carabinierii au organizat o amplă acțiune, Linea d’Addio, menită să anihileze o bandă formată din opt tâlhari periculoși. Înarmați cu bâte, cuțite și satâre, bandiții intrau peste oamenii din casele izolate din zona Palermo și Messina și, sub amenințări furau tot ce găseau.

  Cazeta românească – ziarul diasporei românești din Italia – informează că ” Arestații sunt Gianluca Terrana, de 31 de ani, din Termini Imerese, considerat șeful bandei; Angelo Incardona, de 41 de ani, din Campofelice di Roccella; Giuseppe Augetto, de 30 de ani, din Termini Imerese; Francesco Lamia, de 29, din Termini Imerese; Antonino La Bua, de 28, din Termini Imerese; Robert Constantin Aioanei, de 22, român; Iulian Georgian Hatoș, de 23, român; Franco Galati Rando, de 48, din Tortorici, plasat în arest domiciliar.”

  Reporterii mai spun, citându-i pe anchetatori: ”În centrul bandei domina figura lui Gianluca Terrana, de 31 de ani, din Termini Imerese. Planifica loviturile, ținând frâiele grupului și plasând informatorii, fundamentali pe timpul descinderilor violente. Terrano se fotografia la încheierea loviturilor, arătând prada chiar și în baie. Mărturie stau două fotografii cu multe bancnote.

  Episodul-cheie este jaful realizat într-o vilă din Termini: banda a descins cu capetele acoperite și înarmată cu pistoale. Cele trei victime, toate femei în vârstă, au fost sechestrate într-o cameră, pălmuite și trântite la pământ. După urlete jefuitorii au fost obligați să fugă pe câmpurile din apropiere, însă pe drumul lor au întâlnit rudele bătrânelor. Și acestea – au povestit anchetatorii – au fost bătute. Semn că banda nu se oprea în fața a nimic. Până în dimineața de 20 iunie, când poliția i-a arestat.”

  Sursa: evz.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.