350.000 de lei pentru rețeaua de canalizare și stație de epurare în Rona de Jos

Pentru rețeaua de canalizare menajeră și stația de epurare la Rona de Jos s-a aprobat o suplimentare a finanțării de 350.000 de lei, iar totalul anului 2014 a fost de 1 milion de lei. ”Apreciez în mod deosebit activitatea domnului primar Ioan Herbil, am apreciat-o și atunci când eram în partide diferite și poate cu atât mai mult acum, când suntem colegi.

Admir felul în care știe să facă echipă cu consilierii locali, indiferent de culoarea politică a acestora. Am participat la ședința de Consiliu Local, pentru prima dată în ultimii doi ani de zile, și am luat contact direct cu problemele pe care consilierii le-au identificat pentru comunități. Pot să spun că, de azi, voi acorda sprijinul meu pentru prioritățile administrației locale, astfel încât, până în 2016, canalizarea, stația de potabilizare a apei și demararea asfaltării ulițelor comunale să reprezinte certitudini și nu doar promisiuni”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, care a participat la această ședință împreună cu senatorul Colegiului 3, Maramureș Nord, Liviu Marian Pop.

Și primarul Ioan Herbil a arătat că vicepreședintele CJ, Gabriel Zetea i-a ajutat mereu, pe toate planurile, iar fără aportul acestuia, Rona de Jos nu ar fi ajuns atât de departe. ”Acesta este un proiect în derulare, depus încă din anul 2007, doar că nu prea s-a finanțat. Abia din 2012 am început să primim fonduri, iar cu ajutorul domnului vicepreședinte Zetea, chiar putem spune că am început să lucrăm. Că avem cu ce să lucrăm. Am primit 10 miliarde doar în acest an, iar dacă investițiile vor continua la fel, în 2015 am putea termina lucrarea”, a declarat primarul comunei Rona de Jos, Ioan Herbil.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.