4 incendii în ultimele 24 de ore!

incendiu-spitalÎn ultimele 24 de ore pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 4 incendii. Seria incendiilor a început în localitatea Băița. În urma incendiului au ars circa 300 de metri pătrați de vegetație uscată. Pentru lichidarea incendiului, pompierii băimăreni au primit ajutorul pompierilor civili din localitate. Un alt incendiu de vegetație uscată a izbucnit în Sighetu Marmației, pe strada Dobăeș. Militarii sigheteni au lichidat incendiul care a mistuit circa 1,5 hectare de vegetație.

În localitatea Chiuzbaia un adăpost de animale a fost cuprins de flăcări. La locul intervenției s-au deplasat pompierii Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare. Au ars circa 100 de metri pătrați din acoperișul de lemn al adăpostului, 5000 de kg de fân, 3 metri cubi de cherestea și diverse scule electrice. Deoarece adăpostul se afla în imediata apropiere a unei case, focul s-a extins și la acoperișul acesteia, acoperiș din care au ars 2 metri pătrați, în jur de 50 de metri pătrați de izolație de polistiren , 3 geamuri și o ușă. Proprietara și încă o persoană au suferit atacuri de panică și arsuri de gradul I pe membrele superioare. Cele două persoane au refuzat transportul la spital.

La Dragomirești, pompierii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au lichidat un incendiu izbucnit la o bucătărie. În urma incendiului au ars 6 metri pătrați de perete din lemn, 7 metri pătrați de acoperiș din lemn și materiale textile. Proprietara locuinței a suferit arsuri de gradul I pe membrele inferioare și superioare. Echipajul de prim ajutor al S.M.U.R.D., aflat la fața locului, i-a acordat primul ajutor, însă persoana a refuzat transportul la spital.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.