4 Sfaturi utile cand pariezi doar pe tenis

Pariurile pe tenis au ajuns să fie extrem de populare printre jucătorii din întreaga lume, bătându-se de la egal la egal cu sportul rege, fotbalul. Deşi la prima vedere, tenisul pare a fi un sport destul de profitabil, din care poţi câştiga lejer sume frumuşele, ei bine, trebuie să ştii că lucrurile nu stau deloc aşa, şi pot apărea surprize la tot pasul.

Tocmai de aceea, mai jos vei identifica 4 sfaturi  de care să ţii cont pentru ponturi pariuri tenis, cu ajutorul cărora vei ajunge să fii mai atent şi să înregistrezi un procent de câştig ceva mai mare.

Şi la tenis pot exista multe surprize

Aşadar, probabil că fiecare dintre pariorii pe tenis au observat acest lucru, şi anume că multe au fost situaţiile în care un tenismen amator, ce nu pornea cu vreo şansă într-un meci să producă marea surpriză şi să câştige, lucru ce s-a putut observa chiar şi în cazul Simonei Halep, cea care a produs multe surprize şi a pierdut în faţa unor jucătoarea prea puţin cunoscute.

Însă, dacă ajungem să analizăm cu atenţia jocul fiecărei tenismene din circuitul WTA, ajungem să observăm faptul că în ultimii 10-15 ani, pe lângă Sharapova şi Serena Williams, nu am avut vreo tenismenă constantă pe o perioadă mai lungă de timp. Astfel, în situaţia Simonei Halep se află până la 99% din tenismenele din întreaga lume.

Analizează corect evenimentul înainte de a paria

Ei bine, înainte de a paria pe un eveniment din tenis, trebuie să fii atent şi să analizezi din toate punctele de vedere. Trebuie să studiezi tipurile de turnee dar şi cum ajunge să se comporte fiecare jucător în funcţie de turneul la care evoluează.

Totodată, trebuie să fii atent la suprafaţa de joc pe care să desfăşoară respectivul meci şi să vezi dacă este suprafaţa de bază a vreunui dintre tenismenii ce se duelează. Suprafaţa Hard va avantaja jucătorii cu serve puternice, şi aşa mai departe.

Nu paria pe tenis dacă nu ai un bun Money Management

Aşadar, probabil acesta este unul din cele mai importante sfaturi în ceea ce ţine parierea pe evenimentele din tenis. Cei mai mulţi aleg să parieze pe tenis deoarece se oferă o paletă largă de pariuri, pariuri ce pot fi, unele dintre ele, decise în doar câteva minute. Vorbim aici de pariurile pe puncte, game-uri, primul set, şi aşa mai departe.

Astfel că pe parcursul a două trei ore vei putea să pariezi zeci de evenimente, iar management-ul banilor devine cel mai important lucru. Este foarte simplu să să pierzi în câteva minute întreaga sumă câştigată, lucru ce probabil l-a păţit fiecare dintre noi.

Pariază doar pe meciurile disputate live

Există foarte mulţi din cei ce pariază pe tenis şi o fac stric pe live, însă mulţi dintre aceştia pariază fără a urmări vreun minut din meciul respectiv. Un lucru foarte important înainte de paria este să analizezi bine meciul şi de ce nu, să îl urmăreşti live o anumită perioadă de timp pentru a fi sigur de ceea ce vrei să pariezi.

Doar aşa vei putea alege cele mai bune pariuri şi să îţi creşti procentajul de câştig.

Aşadar, mai sus ţi-am prezentat 4 sfaturi utile, 4 sfaturi de care să ţii cont atunci când alegi să pariezi pe sportul alb. În cazul în care vei ţine cont de cele 4 sfaturi prezentate mai sus, îţi va fi aproape imposibil să nu înregistrezi profit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.