45 mc material lemnos confiscaţi de poliţişti

În cadrul unor acţiuni desfăşurate de poliţiştii Secţiei 2 Bogdan Vodă şi cei ai Postului de Poliţie Comunal Săcel pentru combaterea delictelor silvice şi protejarea fondului forestier, au fost depistate în trafic pe DJ 171 A Şieu şi pe DJ 186 Săcel două persoane care transportau material lemnos, fără a deţine aviz de însoţire pentru lemnul transportat. Cei doi conducători auto, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Moisei şi un altul în vârstă de 39 de ani din Săcel, au fost sancţionaţi contravenţional în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 cu amenzi în valoare totală de 4000 de lei.

Întreaga cantitate de material lemnos transportat, respectiv 45.6 mc, a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Dragomireşti.

Şi poliţiştii din Bârsana efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori, după ce au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din localitate a tăiat şi sustras fără drept 24 de arbori de pe proprietatea unui consătean. În această cauză valoarea prejudiciului urmează a fi stabilită de Ocolul Silvic Mara.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.