5 jucători din Maramureș, în vizor pentru națională

5 jucători din Maramureș au participat marți 28 martie, în Cluj Napoca, la o acțiune organizată de Federația Română de Fotbal în vederea completării lotului reprezentativei României la nivelul de vârstă Under 18.

Pentru completarea lotului național Under 18, Federația Română de Fotbal a organizat în Cluj o acțiune pentru descoperirea celor mai talentați jucători născuți în 2000 și care evoluează în Liga a treia, Campionatul Național de Juniori Republicani Elite și Clasic. Din județul Maramureș au fost aleși pentru această acțiune 5 jucători.

Este vorba despre: Sorin Șerban (CS Viitorul Ulmeni, mijlocaș stânga), Dacian Dunca (CS Comuna Recea, fundaș dreapta), Paul Oșan (CS Electrica Baia Mare, fundaș central), Dodi Joca (CS Electrica Baia Mare, mijlocaș central) și Adrian Balha (CS Electrica Baia Mare, atacant).

Au mai participat sportivi din patru județe (Satu Mare, Bihor, Cluj și Maramureș). selecționata din care au făcut parte și jucătorii din județul Maramureș câștigând ambele jocuri disputate ieri în Cluj Napoca.

Printre marcatori au figurat și maramureșenii Șerban și Balha. Toți jucătorii din județul Maramureș, au avut evoluții remarcate inclusiv de reprezentanții Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță și Ion Geolgău.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.