50 mii lei alocă Consiliul Județean Maramureș pentru finanţarea Asociației Clubul Sportiv de Fotbal Feminin Baia Mare

Aleșii județeni reuniți în sistem videoconferință în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Maramureș care a avut loc vineri, 31 iulie, au aprobat finanțarea Asociației Clubul Sportiv de Fotbal Feminin Baia Mare, cu suma de 50 mii lei. Deși fotbalul a fost promovat de-a lungul timpului ca sport mai degrabă masculin, asociația își propune să ofere cât mai multor tinere o alternativă la sporturile de echipă, luptând astfel împotriva preconcepțiilor și promovând totodată performanța.

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea, a precizat că și celelalte echipe sportive de prim eșalon vor beneficia de sprijin din partea Consiliului Județean Maramureș, pe măsură ce își vor relua activitatea și vor transmite cereri de finanțare. Reluarea activității nu stă însă la latitudinea cluburilor sportive, ci depinde de decizia pe care Ministerul Tineretului și Sportului o ia, alături de federațiile sportive.

„Încercăm să sprijinim toate structurile sportive de prim eșalon. Sportul trece printr-o perioadă extrem de dificilă, iar dacă autoritățile locale nu vor face un efort consistent în acest an pentru ca structurile sportive de performanță să depășeașcă această perioadă, multe dintre ele își vor închide porțile. Suflarea sportivă din județul Maramureș are nevoie exemple pozitive și de oportunitatea de a face performanță”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.