500 de delegați ai PSD Maramureș vor fi prezenți la lansarea candidaturii lui Victor Ponta

Mare și important eveniment politic se anunță sâmbătă, 20 septembrie 2014, pe stadionul Arena Națională din București, acolo unde 75.000 de membri social-democrați din țară vor fi prezenți la momentul în care Victor Ponta, președintele PSD și primul-ministru al României își va lasa candidatura pentru cea mai importantă funcție în stat, aceea de președinte.

Din Maramureș vor participa 500 de delegați social-democrați reprezentând toate organizațiile județene, respectiv organizația de seniori, de tineret, de femei, de pensionari. Plecarea este stabilită pentru după-amiaza zilei de vineri, 19 septembrie 2014, pentru ca maramureșenii să fie prezenți pe Arena Națională din București în cursul zilei de sâmbătă.

Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Evenimentul va demonstra, încă o dată, seriozitatea și forța PSD”

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, care se va afla alături de colegii săi  la această acțiune de amploare, a reiterat faptul că PSD se pregătește de o campanie electorală în forță, împreună cu partenerii de la PSD și PC, însă va fi o campanie curată și onestă. ”Este un eveniment care va demonstra, încă o dată, seriozitatea și forța Partidului Social-Democrat. Este ultimul mare eveniment organizat de PSD înainte de începerea campaniei electorale, un eveniment care va reuni, în același loc, 75.000 de oameni, membrii ai PSD. Toți delegații prezenți la această lansare își doresc să fie alături de candidatul lor, Victor Ponta, omul lângă care vrem să repunem România pe făgașul normal al dezvoltării, omul de echilibru pentru care vom încerca să facem o campanie electorală curată, bazată în special pe onestitatea și seriozitatea candidatului Victor Ponta, a Partidului Social Democrat, a UNPR și PC”, a subliniat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.