570.000 DE ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ, RIDICATE DE POLIȚIȘTI

whatsapp-image-2016-09-14-at-09-40-09În urma unei percheziții și a unei acțiuni de prindere în flagrant delict efectuate în județul Suceava, polițiștii au ridicat 570.000 de țigarete din Ucraina, fără documente legale. Țigările erau transportate disimulate într-un autovehicul, iar depozitarea lor se făcea tot în mod disimulat, în pivnița unei case.

 În seara zilei de 13 septembrie a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice – I.G.P.R. împreună cu polițiștii din cadrul I.P.J. Suceava au surprins în flagrant delict patru persoane în timp ce încărcau într-un autotovehicul, prevăzut cu un spațiu destinat disimulării bunurilor, 30.000 de tigarete de proveniență Ucraina

Ulterior, în urma  unei percheziții, polițiștii au descoperit, într-un spațiu disimulat aflat în pivnița casei, 540.000 de țigarete produse în Ucraina.

De asemenea, au fost identificați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani și o femeie, de 33 de ani, bănuiți de implicare în activitatea ilicită.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, prejudiciul estimat fiind de 285.000 de lei.

Față de cele patru persoane s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 pentru a dispune cu privire la formularea către instanța de judecată a propunerilor de măsuri preventive.

La efectuarea verificărilor a participat o echipă de inspectori vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.