Accident CUMPLIT. O mașină a facut prăpăd pe SOSEA – FOTO

accident-1-Mai-masina-rasturnata-1Accident GRAV. O mașină s-a oprit în zidul unei locuințe și S-A RĂSTURNAT – FOTO

Un accident de circulație a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6:15, din primele informații, șoferul unui autoturism, înmatriculat în Bulgaria, care circula dinspre Cluj-Napoca înspre Dej, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de o mașină parcată pe marginea drumului.

După coliziunea cu aceasta, autovehiculul care a ieșit de pe șosea a rupt gardul unei locuințe și țeava de gaze și s-a oprit în zidul imobilului, răsturnându-se în final pe plafon.

 

accident-1-Mai-masina-rasturnata-3În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat două echipaje de prim-ajutor – o ambulanță și un SMURD, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, precum și polițiștii.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt uriașe. Șoferul mașinii ne-a declarat că o groapă din asfalt l-a determinat să tragă brusc de volan, iar apoi a pierdut controlul mașinii.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

sursa:dej24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.