6 BARBAȚI REȚINUȚI PENTRU TRAFIC ŞI DEŢINERE DE DROGURI – VIDEO

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Galați și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DI.I.C.O.T., au efectuat 12 percheziții domiciliare, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de droguri.

La data de 1 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, au depistat în flagrant, în municipiul Galaţi, două persoane, în timp ce se aprovizionau cu doze de marijuana de la un bărbat.

De asemenea, au fost efectuate 12 percheziții în municipiul Galați, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic şi deţinere de droguri de risc, respectiv marijuana.

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

6 BARBAȚI REȚINUȚI PENTRU TRAFIC ŞI DEŢINERE DE DROGURI – VIDEO

6 BARBAȚI REȚINUȚI PENTRU TRAFIC ŞI DEŢINERE DE DROGURI – VIDEO

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 3 Martie 2017

Din cercetări a reieșit că, în perioada august 2016 – 01 martie 2017, 6 bărbaţi și 2 minori ar fi constituit un grup infracţional organizat, cu scopul de a distribui cannabis în unităţile de învăţământ din municipiul Galaţi.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate peste 280 de grame de cannabis( constituită din 228 de doze, marijuana vrac şi ţigarete confecţionate artizanal), patru cântare de mare precizie, cinci grindere utilizate pentru optimizarea marijuanei, trei comprimate ecstasy, precum și 800 de euro şi 4.000 de lei, bani proveniţi din vânzarea drogurilor.

Față de cei 6 bărbați s-a luat măsura reținerii, aceștia fiind prezentați Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă,  măsură ce a fost dispusă în cursul zilei de astăzi pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, cei doi minori sunt cercetați sub control judiciar.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.