7 jucătoare au fost convocate la naţională pentru acţiunile din octombrie

Şapte componente ale HCM Baia Mare figurează în lotul lărgit (de 28 de jucătoare) convocat de selecţionerul Gheorghe Tadici pentru acţiunile naţionalei care vor avea loc în luna octombrie. Este vorba despre Paula Ungureanu, Valentina Ardean-Elisei, Adriana Nechita, Luciana Marin, Laura Oltean, Eliza Buceschi şi Bianca Tiron.

Naţionala se va reuni în 4 octombrie, în Oradea, campioanele de la HCM urmând să se alăture lotului abia în 6 octombrie, dat fiind că în 5 octombrie este planificat meciul dintre HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti, din a noua etapă a Ligii Naţionale.

Cele 28 de jucătoare convocate vor fi împărţite în două echipe. România A va întâlni Ungaria în 8 octombrie, în Debrecen, respectiv Rusia, în 11 octombrie, în Oradea; în timp ce România B va avea două meciuri cu Rusia, ambele în Oradea, în 10 şi 12 octombrie.

După aceste partide, selecţionerul va definitiva lista de jucătoare care va fi trimisă Federaţiei Europene de Handbal. La Campionatul European din decembrie, care se va desfăşura în Ungaria şi Croaţia, vor ajunge 18 jucătoare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.