De ce canta Denisa Manelista cu un servetel in jurul microfonului? Are legatura cu boala de care sufera! Cantareata a ignorat semnele afectiunii.FOTO

  In ultimul an, organismul Denisei Manelista a dat semne ca cedeaza, insa aceasta le-a ignorat

  Denisa Raducu sufera de probleme hepatice grave. In ultimul an, organismul artistei a tras mai multe „semnale de alarma”, insa nici ea si nici cei din jurul ei nu le-au bagat de seama. Abia in decembrie, cand Denisa a inceput sa acuze oboseala, ea s-a hotarat sa mearga la medic. In februarie, i-a venit rezultatul analizelor si i s-a pus diagnosticul final.

  Cel mai clar semn ca ceva nu este in regula a fost acela ca mainile Denisei transpirau abundent in timpul spectacolelor. Imaginile din spectacolele din ultimele 6 luni o arata pe Denisa tinand permanent un prosop sau un servetel in mana cu microfonul. Apropiatii artistei spun ca aceasta ajunsese in situatia in care microfonul pur si simplu ii aluneca din mana din cauza palmelor transpirate. Uneori, Denisa tinea un servetel chiar si in cealalta mana.

  Nu este ceva neobisnuit pentru un artist sa transpire pe scena, mai ales pentru cei care canta la nunti, unde programul dureaza 4-5 ore. Acest lucru se intampla insa, in general, persoanelor supraponderale, ceea ce nu era cazul Denisei, care cantarea putin peste 50 kg.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.