Denisa Manelista A CEDAT. VEZI ce le-a transmis RUDELOR de pe patul de SPITAL

  Denisa Răducu a decis să intervină și să pună punct scandalului momentului, după ce rudele sale s-au acuzat reciproc legat de boala cântăreţei.

  Denisa Răducu a izbucnit după ce Florin Pește, unchiul său, a făcut o serie de dezvăluiri incendiare și a sugerat că mama și mătușa cântăreţei nu sunt de acortd să încerce toate tratamentele posibile pentru a o salva.

  Mai mult chiar, după ce Pește a lăsat să se înțeleagă că mama Denisei a cerut celor din jur să nu o mai „intoxice” cu atâtea tratamente și medicamente, sugerând chiar că aceasta s-a împăcat cu gândul că fiica ei nu prea mai are șanse, replicile primite, prin intermediul emisiunilor TV au fost care mai de care mai acide. Mai mult chiar, la un moment dat, în casa Denisei se ajunsese să se vorbească chiar de un proces îndreptat împotriva unchiului vedeteie.

  Doar că, tot scandalul a fost aplanat de către Denisa.

  „Am vorbit cu Denisa. M-a rugat să nu mai spun lucrurile acelea despre mama și despre mătușa ei sau despre impresar. Nu pot să nu o ascult, așa că am lăsat-o mai moale. Prefer să o ascult pe Denisa, să mă rog pentru ea și să sper că se va vindeca. M-a rugat să o las să fie liniștită, să nu se mai streseze cei din jurul ei mai mult decât o fac deja. Bănuiesc că le-a zis același lucru și lor”, a spus Florin Pește pentru SpyNews.

  sursa:romaniatv.net

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.