A APĂRUT A TREIA VICTIMĂ A LUI GHEORGHE DINCĂ. “OASELE GĂSITE ÎN PĂDURE NU SUNT ALE LUIZEI”

Avocatul familiei Melencu a dezvăluit că oasele găsite în pădurea de lângă Caracal nu i-ar aparține Luizei. Tonel Pop a subliniat că Gheorghe Dincă a fost mai mult decât nesigur când a trebuit să o indentifice pe Luiza, precizând că acesta dădea indicații anchetatorilor în funcție de luna anului în care victima a fost ucisă, iar luna indicată de acesta nu se potrivește cu dispariția Luizei.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

„Nu a indicat-o cu precizie, nu a zis ”Da, este Luiza”, indică fetele în funcție de luna în care le-a racolat. El spune fata din luna x, fata din luna y”, a declarat Tonel Pop.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Anchetatorii au găsit în cursul zilei de luni, rămășițe umane într-o pădure din proximitatea orașului Caracal, unde Gheorghe Dincă le-a spus că ar fi aruncat trupul Luizei, adolescenta dispărută în luna aprilie.

Păzit ca să nu se sinucidă

Cum era de așteptat, în tot acest timp, viața lui Gheorghe Dincă se complică în penitenciar! ”A fost cazat singur într-o celulă fără gratii, fără ușa clasică, astfel încât să se poată vedea înăuntru, totul de frică să nu se sinucidă! Este supravegheat în permanență de doi gardieni, plus camere de luat vederi și microfoane care înregistrează ambiental tot ce face în camera de detenție. Apariția lui în penitenciar a generat o adevărată revoltă, în special din partea bolnavilor de HIV-SIDA, care au sărit pe gratii și s-au împins în ele să le rupă. Permanent este înjurat, iar, când răgușesc unii, încep ceilalți. Dincă este într-o teroare continuă și tremură ca o găină!”, au dezvăluit surse din interior pentru CANCAN.RO.

Fix de același tratament a avut parte și criminalul Konstantinos Passsaris, supranumit „Fiara din Balcani”, unul dintre cei mai sângeroşi criminali pe care i-a cunoscut România. El a fost condamnat în 2003 la închisoare pe viaţă, în urma unui dublu asasinat şi a unui jaf armat comise în noiembrie 2001 la o casă de schimb din Bucureşti. Anterior, el fusese condamnat şi în Grecia pentru 18 fapte penale, dintre care cinci omoruri. Passaris a fost ascultat cu microfoane și în timp ce a stat închis, iar pază a avut non-stop o perioadă, tot de frică să nu se sinucidă.

Sursa: cancan.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.