A.C.S.F. Recea şi Avântul Reghin, meci din cadrul Ligii a III-a la fotbal -Sâmbătă, între orele 14:00-16:00

Sâmbătă, 2 noiembrie a.c., jandarmii maramureșeni vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă pe timpul desfășurării unor competiții sportive ce se vor desfășura pe raza județului nostru după cum urmează:

Între orele 14:00 – 16:00, vor avea loc două partide de fotbal, una pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare – Viitorul Şelimbăr iar cealaltă va avea loc pe stadionul central din comuna Recea, dintre echipele A.C.S.F. Recea şi Avântul Reghin.

În municipiul reședință de județ, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, începând cu orele 11:00, se va desfăşura meciul de handbal feminin dintre echipele CS Minaur Baia Mare – Corona Braşov, din cadrul Ligii Florilor, iar de la ora 17:00, se va desfăşura meciul de volei masculin dintre echipele Ştiinţa Explorări Baia Mare şi Dinamo Bucureşti, din cadrul Campionatului Naţional.

Totodată, în Sighetu Marmației, la sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier, între orele 17:00-19:00, are loc meciul de baschet, din cadrul Ligii Naţionale de Baschet masculin, dintre echipele C.S.M. Sighetu Marmaţiei şi C.S.O. Voluntari.

Pentru ca evenimentele sportive să se desfășoare în condiții de siguranță, jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice și să nu introducă în locurile unde se desfășoară competițiile sportive obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor. Totodată, jandarmii informează că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, fără drept.

Este interzis accesul în locurile de desfășurare a competițiilor sportive cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la manifestările sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de către organizatori şi forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a acestora, în apropierea şi în incinta arenelor.

                               

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.