A doua etapă a Campionatului Național de Karting Școlar 2014

În perioada  28-29 iunie 2015 la Oradea s-a desfășurat a doua etapă a Campionatului Național  de Karting  Școlar 2014. La această etapă echipajul Palatului Copiilor din Baia Mare s-a situate pe  locul II.

Pilorul Olar Adrian Ilie elev la Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” din Baia Marea obținut locul 1 la categoria Cadet  și mențiune la categoria Mobra Seniori.

Pilotul Perșe Sergiu elev la Școala ”Alexandru Ioan Cuza” din Baia Mare s-a clasat pe locul 3 la categoria Pufo  și  locul 5 la categoria mini Open

Pilotul Olar Mircea elev al Liceului de Arte din Baia Mare a obținut  premiul 3 la categoria Mobra Juniori  și la categoria Cadet mențiune.

Pilotul Kulcsar Tamas elev la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie a obținut mențiune la categoria Mobra Seniori.

Pilotul Feldman Felix elev la Liceul de Arte din Baia Mare a obținut mențiune la categoria  Mini,

Pilotul Komlosi Robert elev la Liceul Teoretic ”Nemeth Laszlo”  din Baia Mare a obținut mențiune la categoria  Cadet și la categoria Mobra Juniori.

Pilotul Manzilac Vlad elev la Școlala ”Avram Iancu” din Baia Mare a obținut mențiune la categoria  Cadet și la categoria Mobra Juniori.

Piloții Bîrle Daniel și Pintea Mihaița au obținut mențiuni la categoria 125 KZ.

Echipa a fost coordonată de profesor inginer Olar Mircea de la Palatul Copiilor Baia Mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.