A doua etapă a Campionatului Național de Karting Școlar 2014

În perioada  28-29 iunie 2015 la Oradea s-a desfășurat a doua etapă a Campionatului Național  de Karting  Școlar 2014. La această etapă echipajul Palatului Copiilor din Baia Mare s-a situate pe  locul II.

Pilorul Olar Adrian Ilie elev la Colegiul Economic ”Nicolae Titulescu” din Baia Marea obținut locul 1 la categoria Cadet  și mențiune la categoria Mobra Seniori.

Pilotul Perșe Sergiu elev la Școala ”Alexandru Ioan Cuza” din Baia Mare s-a clasat pe locul 3 la categoria Pufo  și  locul 5 la categoria mini Open

Pilotul Olar Mircea elev al Liceului de Arte din Baia Mare a obținut  premiul 3 la categoria Mobra Juniori  și la categoria Cadet mențiune.

Pilotul Kulcsar Tamas elev la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto Baia Sprie a obținut mențiune la categoria Mobra Seniori.

Pilotul Feldman Felix elev la Liceul de Arte din Baia Mare a obținut mențiune la categoria  Mini,

Pilotul Komlosi Robert elev la Liceul Teoretic ”Nemeth Laszlo”  din Baia Mare a obținut mențiune la categoria  Cadet și la categoria Mobra Juniori.

Pilotul Manzilac Vlad elev la Școlala ”Avram Iancu” din Baia Mare a obținut mențiune la categoria  Cadet și la categoria Mobra Juniori.

Piloții Bîrle Daniel și Pintea Mihaița au obținut mențiuni la categoria 125 KZ.

Echipa a fost coordonată de profesor inginer Olar Mircea de la Palatul Copiilor Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.