A fost prins criminalul pădurarului din Maramureş, găsit împuşcat şi abandonat în luna octombrie a anului trecut

Potrivit România TV, a fost prins criminalul pădurarului din Maramureș, găsit împușcat și abandonat în luna octombrie a anului trecut. Este vorba despre un consătean prins în flagrant, la furat de lemne. Ucigașul a fost reținut și este propus azi pentru arest preventiv.

După aproape 10 luni de la comiterea faptei, principalul suspect a fost prins de către anchetatori. Este vorba despre un vecin al pădurarului ucis. Acesta este acuzat că i-a luat arma pădurarului, apoi s-a năpustit asupra sa şi l-a împuşcat mortal.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Incidentul a avut loc în toamna anului trecut, în pădurea Rogozului din judeţul Maramureş, unde pădurarul l-a surprins pe atacator în flagrant în timp ce bărbatul fura lemne din pădure.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Astăzi el va fi dus în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia pe care o vor lua judecătorii nu va fi însă definitivă dar va fi executorie, ceea ce înseamnă că se va pune în aplicare, iar ulterior va putea fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

În urma pădurarului ucis au rămas o soţie îndurerată şi trei copii fără tată.

Pădurarul a fost omorât pe 9 octombrie 2019 e către hoţii de lemne, acesta fiind împuşcat cu o armă de vânătoare. Potrivit unei postări pe pagina de Facebook, directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva, George Mihăilescu, a arătat că riscurile la care sunt supuşi silvicultorii au mare legătură cu violenţa semănată în societatea românească.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.