A fugit de poliţişti şi a rănit un om nevinovat

Ieri după masă  la ora 15.35 pe strada Făget din Sighetu Marmaţiei poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare de oprire  a unui autoturism condus de un sighetean în vârstă de 37 de ani. Acesta nu a respectat semnalul agenţilor de poliţie şi şi-a continuat deplasarea spre localitatea Vadu Izei. Poliţiştii au pornit în urmărirea lui şi, la intersecţia DN 18 cu strada Şugău, pe o porţiune de drum unde se efectuează lucrări de reabilitare, şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers. El a intrat în coliziune laterală cu un autoturism, apoi  a lovit indicatoarele rutiere de pe marginea drumului şi în cele din urmă a acroşat un alt autoturism care circula regulamentar în aceeaşi direcţie de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 38 de ani din Baia Mare, şoferul celei de-a doua maşini acroşate. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul s-a sustras controlului poliţiştilor de frontieră întrucât el transporta ţigări de provenienţă ucraineană.

Poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor propune măsurile legale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.