A încercat să obțină în mod fraudulos un pașaport însă a fost prins și reținut de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Maramureș au reținut pentru 24 de ore un cetățean ucrainean bănuit de comiterea infracțiunilor de fals privind identitatea, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. Acesta urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Ieri, 26 ianuarie, la sediul Serviciului Public Comunitar Evidența Pașapoartelor Maramureș s-a prezentat un bărbat care a solicitat eliberarea unui pașaport electronic. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că actul de identitate pe care acesta l-a prezentat figura pe numele unei femei domiciliate în județul Sibiu, iar în prezent era anulat.

În urma cercetărilor și documentării efectuate, polițiștii de investigații criminale l-au identificat pe cel în cauză constatând că este vorba de un cetățean ucrainean în vârstă de 49 de ani. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În continuare polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals privind identitatea, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.