„A plecat un inger spre Cer” – Diana Elena Gugulica mireasa in Cer – VIDEO

foto1-Elena-Diana-Gugulica-mireasa-in-CerSute de persoane au conduso pe ultimul drum pe Diana Elena Gugulica. Adolescenta a fost gasita in Parcul Copou strangulata de gat cu un colier de plastic, colier asemanator cu cele care se prind capacele la rotile de la autoturisme.

Din jurul orei 09:00 a diminetei de 03 martie in fata scarii blocului din cartierul Frumoasa unde locuiesc parintii Dianei Elena Gugulica sute de persoane asteptau sa isi i-a adio de la Diana Elena . Cortegiul funerar cu trupul neinsufletit al elevei de doar 16 ani, imbracata in rochie de mireasa, a pornit spre Horpaz in jurul orei 11:30. Consiliul Judetean Iasi a pus la dispozitie microbuze, Iasi-Horpaz si retur, ca toti cetatenii sa asiste la inmormantarea ce a avut loc la Horpaz.
Eduard Perju in varsta de 16 ani, ce din cauza geloziei i-a luat zilele Dianei Elena, este in arest pentru 30 zile timp in care se desfasoara si acheta.
Pentru ca imaginile foto si video au un impact emotional devastator www.iasi1.ro , desi are imagini de la toate momentele evenimentului nefericit, a publicat doar o mica parte.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.